Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 03. 2021. 13:22 >> 13:23

NOVO RUKOVODSTVO

Popadić predsjednik OO SD Mojkovca

Opštinska konvencija Socijaldemokrata Mojkovca je za predsjednika Odbora izabrala Milana Popadića, za potpredsjednike Branku Furtulu i Rada Lutovca, a za sekretara Ivana Rosića. Takođe, izabran je novi sastav Opštinskog odbora.

Predsjednik Socijaldemokrata, Ivan Brajović, zahvalio je prisutnima na dosadašnjem angažmanu, izražavajući očekivanje da će on u narednom periodu biti još veći.

“Jer je i cilj koji je pred nama nikad veći i nikad važniji - odbrana građanske, multivjerske, multinacionalne, sekularne, antifašističke Crne Gore. I to moramo uraditi u svakom gradu, počev od Nikšića, sada u martu, pa i u Mojkovcu na predstojećim lokalnim izborima. Uvjeren sam da ovaj odbor ima kapaciteta da u značajnoj mjeri doprinese pobjedi progresivnih snaga u Mojkovcu”, rekao je Brajović.

Predsjednik OO SD Mojkovca, Milan Popadić, zahvalio je prisutnima na ponovo ukazanom povjerenju.

“Vaša podrška mi izuzetno znači i čini me ponosnim, ali ona prvenstveno predstavlja veliku odgovornost i obavezu u zahtjevnom vremenu koje je pred nama. Politička borba za civilizovan, građanski i evropski Mojkovac i Crnu Goru koja nam prestoji je od ogromne važnosti. Ona neće biti ni laka ni jednostavna, ali sam uvjeren u uspjeh, o čemu svjedoči entuzijazam i nova energija koja se budi kao reakcija na politički primitivizam koji nas okružuje, kod svih pristojnih, građanski orjentisanih ljudi koje Socijaldemokrate dosljedno predstavljaju”, poručio je Popadić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније