Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ TVCG ]

07. 03. 2021. 20:20   >>  20:19 5

ĐELJOŠAJ

Premijer svako malo mijenja stavove

Na poruku premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića da on ne bi priznao Kosovo, predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj kazao je da smo svjedoci da predsjednik Vlade svako malo mijenja svoje stavove te da je degutantno išta i komentarisati.

"Sve u svemu ovo je postala jedna lakrdija. Tu bi trebalo malo ozbiljnosti, da se okupe strukture koje su podržale, da što prije ovaj primitivizam koji je zadesio ovo društvo da što prije smijene i nađu neko rješenje jer niko ne može biti gori od ovoga što imamo sada. Evo profesor Lekić se oglasio sa punim pravom sa onim kako je objasnio na koji nivo je doveo Vladu pa samim tim i državu. Ipak Crna Gora je članica NATO saveza i sa ovakvim primitivizmom na čelu mislim da nije dobra poruka ni partnerima niti ikom", kazao je Đeljošaj.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније