Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 03. 2021. 11:08 >> 11:14
4

ABAZOVIĆ U ŽUPI

"Ne trebaju nam tenzije već radna mjesta"

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović posjetio je Mjesnu zajednicu Župa i kazao građanima da nam ne trebaju tenzije i podjela već radna mjesta.

On je pozvao Župljane i Nikšićane da pruže ruku jedni drugima.

“Nacionalizma nam je preko glave, svađa nam je preko glave, narodu treba pomirenje, trebaju nam nova radna mjesta. Hajde da iskočimo iz matrica koje su nam namjerno nametnute da bi jedna grupica ljudi od toga imala koristi”, poručio je Abazović.

On je apelovao na sve da posljednji dani kampanje u Nikšiću proteknu u fer i demokratskoj atmosferi.

“Mi smo upućeni jedni na druge, dozvolite da jedna komšijska i bratska sloga zavlada da se okrenemo prioritetnim temama, boljem životnom standardu, razvoju Nikšića u svim sektorima. Nikome nije do svađa i provokacija osim ljudima koji su ogrezli u kriminalu i korupciju i sa njima će se država kompletno obračunati vrlo brzo”, kazao je Abazović u Župi.

Nositeljka liste “Crno na bijelo – Može Nikšić Tatjana Đurišić-Bečanović kazala je da nacionalističku matricu u gradu ponajviše sprovode one snage koje više nemaju podršku građana da bi osvojili vlast u Nikšiću.

“Nacionalizam je posljednje uporište DPS-a i zbog toga ne treba nasijedati na njihove provokacije koje su ovih dana učestale. Sigurna sam da su građani Župe svjesni da ne treba reagovati na “patriotske” iskaze koji su provokacija”, poručila je Đurišić-Bečanović.

Ona je kazala i da suživot Župljana ne može poremetiti agresivan DPS diskurs kojim se brani kriminal i korupcija.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније