Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 03. 2021. 11:55 >> 12:03
8

PKSCG

"URA nije sačuvala ništa crnogorsko"

Građanski pokret URA niti se šta pita u novoj Vladi, niti čuva išta crnogorsko, poručuju iz Patriotsko komitskog saveza.

Patriotsko komitski savez poručuje Tatjani Bečanović iz GP URA, da se, kako navode, nikada neće umoriti od, kako Bečanović reče, “mahanja zastavama”.

“Jer su u gaetuši i crvenoj zastavi sa orlom, sva naša suština, ponos i smisao. Jasno nam je što to Bečanović ne razumije; od finog i lagodnog života, pod “poslednjim balkanskim vođom”, nijesu je doticale takve “trine i kučine”, jer da jesu, ne bi se bahatila sa izrazima “prazne identitetske price”, “mahanje zastavama”, “nasilje koje prati domoljube” i slično”, poručuju iz PKSCG.

Ističu i da gradeći svoju kampanju na jednoj političkoj ličnosti, GP URA čak nudi i program, kažu, boriće se i za saniranje epidemiološke katastrofe.

“Pa šta čekate? Evo vam sjutra dolaze komšije iz Hercegovine-da nije ko testiran, možda? Da nijeste longacef dobavili Domu zdravlja? Neki krevet viška u bolnici?”, stoji u saopštenju PKSCG.

Navode da GP URA već četvrti mjesec ima vlast na državnom nivou, a, kako dodaju, pokazali su da nemaju program, “samo mržnju i odrađivanje ciljeva protiv Crne Gore”.

“Niti se šta URA pita, niti čuva išta crnogorsko! Velikosrpski kadrovi su na čelu prosvjete, nauke, kulture, bezbjednosti, Univerziteta, sporta, ubrzo i Javnog servisa! Fakultet za crnogorski jezik nema primanja, a naknade za istaknute crnogorske stvaraoce na čekanju! Šta ste crnogorsko sačuvali URA-ši? I vi tražite povjerenje građana Nikšića? Samo oni Crnogorci, koji neće da vide ono što se dešava Crnoj Gori, samo oni koji suštinski ne vole svoju državu i koji je poistovjećuju sa pojedincem, ako ih ima, glasaće za GP URA!”, kažu u PKSCG.

PKS nije, kako poručuju, ničiji satelit, no partija koja jedina bilježi rast od 30. avgusta.

“I baviće se “našim lopovima”, ali u suverenoj Crnoj Gori. Jer je sada najvažnije odbraniti grad i državu od vas takvih, koji je gledate kroz “umorno mahanje zastava”! URA-ši! Bolje biti gladan, go i bos, nego izdati svoju domovinu! Bolje biti svoj na svome, pa se sa deset prstiju boriti za život svoje porodice, nego biti pas u tuđem dvorištu!”, zaključuje se u saopštenju PKSCG.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније