Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 03. 2021. 16:00 >> 16:01
9

REAGOVAO VUČUROVIĆ

"Đukanović ponovo širi mržnju"

Poslanik DF-a Jovan Vučurović ocijenio je da crnogorski predsjednik Milo Đukanović, suočen sa krahom DPS-a na lokalnim izborima u Nikšiću, ponovo širi mržnju.

Vučurović je reagovao na izjavu Đukanovića da Srbija ponovo širi mržnju prema Crnoj Gori.

"Suočen sa krahom DPS-a u Nikšiću, Milo Đukanović nastavlja sa izjavama kojima pokušava da podigne tenzije, što ga samo, još jednom, predstavlja kao političara koji je pogubio veze sa realnošću i koji je odavno zreo za odlazak u političku prošlost", rekao je Vučurović.

On i dio njegovih pristalica su, kako ističe, jedini koji danas šire mržnju po Crnoj Gori: "Tako da je politički priglupo ponovo igrati na istu kartu antisrpstva, antipravoslavlja, montenegrinstva".

Očigledno je da, kako je rekao, Đukanović gubi kompas "i ne kapira da je priča o ugroženosti Crne Gore, opasnosti od Srbije i Vučića, i sl. potpuno promašena i deplasirana i da takvi spinovi i neistine više ne prolaze ni kod najtvrđih glasača DPS".

"Naravno, to je njegov problem, a poraz u Nikšiću će mu pokazati promašenost politike koju zastupa. Takođe, njegov strah od pobjede Koalicije Za budućnost Nikšića je logičan iz više razloga. Prije svega, to znači odlazak DPS i satelita u prošlost, ali i znak da strukture koje žele korjenite, energične i odlučne promjene, posebno u tužilaštvu i sudstvu, postaju dominantne. A pominjanje vladavine prava, razumljivo, kod Đukanovića budi strah jer će pravda zakucati na vrata svih koji su uništavali i pljačkali Crnu Goru", poručio je Vučurović.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније