Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 03. 2021. 11:28 >> 11:29
6

DANILOVIĆ

Đukanović bio i ostao najbolji đak najgorih devedesetih

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović reagovao je na izjave predsjednika Mila Đukanovića, ističući da ono što se iz zvaničnog Beograda i zvanične Podgorice radilo devedesetih godina 20. vijeka prema Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu..., to se do danas radilo i prema Crnoj Gori, uz punu saglasnost Đukanovića.

"Da sam mlađi rekao bih da se radi o političkom mučeniku čiji demokratski pogled na svijet niko ne razumije. Nažalost, mladost mi je prošla pod Đukanovićevom čizmom. Tako, prema mojim riječima, ono što se iz zvaničnog Beograda i zvanične Podgorice radilo devedesetih godina 20. vijeka prema Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu..., to se do danas radilo i prema Crnoj Gori, uz punu saglasnost Mila Đukanovića", navodi u reagovanju Danilović.

Kako je poručio, to što Đukanović kritikuje da se radilo iz zvaničnog Beograda devedesetih, to je on nastavio da radi vlastitom narodu.

Đukanović je kaže Danilović, tu politiku devedesetih podržavao svim srcem i dopunjavao orginalnostima koje su ga držale na vlasti trideset godina.

"Na kraju: to što se radilo nekad iz "zajedničkog, zvaničnog Beograda" danas se radi sa zvaničnog Cetinja od istog zvaničnika one i ove vlasti. Đukanović je zaboravio da se dobro poznajemo. Bio je i ostao najbolji đak najgorih devedesetih godina - bio i ostao", zaključio je Danilović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније