Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 03. 2021. 17:26 >> 17:26
2

REAGOVANJE DEMOKRATA

"Nije iznenađenje što vam smetaju ozbiljni projekti"

Nije iznenađujuće što onima koji Nikšić daju na upravljanje kriminalcima, smetaju ozbiljni, kvalitetni, inovativni i superiorni projekti koalicije „Mir je naša nacija - Ne damo Nikšić“, navodi se u reagovanju koalicije "Mir je naša nacija". Poručuju da oni koji imaju ambiciju da Krupac valorizuju, tako što će ga predati tajkunima i kriminalcima, napadaju svaku ideju koja je u interesu građana Nikšića.

Iz Demokrata obećavaju građanima Nikšića da će se od 14. marta grad predstavljati ljudi sa znanjem i koji će raditi za platu i ni centa mimo plate.

"Ali, radi javnosti, pozivamo vas da pošaljete na TV duel sa našim nosiocem liste, Momom Koprivicom, vašeg stvarnog nosioca - Brana Mićunovića. Izvolite, neka dođe i predstavi argumente i projekte o Krupcu. Da čujemo i vidimo šta to nudite građanima, ko nudi i za čije interese. Izvolite, izađite na crtu, mi vas čekamo ako imate hrabrosti", piše u saopštenju.

U reagovanju na saopštenje Evropskog tima za Nikšić, Demokrate ističu da toj političkoj grupaciji očito više priliče kukavički napadi na kuće u sred noći, obračuni sa starcima od 82 godine, paljenje automobila nikšićkoj sirotinji...

"A znamo i zbog čega to radite. Znamo i mi i vi, da ogroman broj građana Nikšića otkazuje podršku piromanima i staje na stranu pomirenog, poštenog i časnog Nikšića koji predvodi Momo Koprivica. Nasiljem nećete zaustaviti vaše osipanje, a naš rast. Niko se ne boji raštimovane i odlazeće garniture jer nema građanina Nikšića koji ne zna da je 14. marta kraj DPS-u u Nikšiću", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније