Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 02. 2021. 13:20 >> 16:34
3

ĐUROVIĆ

Iz DPS-a Nikšićanima i ovog puta pričaju bajke

Koalicija okupljena oko DPS-a očigledno računa na kratko pamćenje građana Nikšića, pa i ovoga puta priča bajke, kazao je član Predsjedništva Ujedinjene Crne Gore i koordinator za Nikšić, Veselin Đurović.

On navodi da su u svakom mandatu, u kojem su bili vlast u Nikšiću, ispunili samo četvrtinu obećanja, Nikšić bi danas bio u pravom smislu evropski, a ne kao sirotinjski grad.

“Demokratska partija socijalista koja je za sebe prisvojila pridjev evropski, pa i njega kao i sve drugo oprljala, za četvt vijeka vladavine uspjela je da Nikšić od lokomotive razvoja Crne Gore i najrazvijenijeg industrijskog centra, i to ne samo u Crnoj Gori - dovede do prvog mjesta u korišćenju sredstava egalizacionog fonda, što znači da pola godišnjeg budžeta dobija kao pomoć. Sramotno i ponižavajuće za Nikšić i Nikšićane”, navodi u saopštenju član Predsjedništva UCG.

Đurović kaže da, umjesto da se izvini građanima Nikšića, da ih mole za oprost što su ih doveli do prosjačkog štapa, što su broj zaposlenih u privredi sa 23.000 sveli na 2.000 - DPS koalicija bez imalo srama i stida nastavlja da obećava brda i doline, potpuno svjesna svoje nesposobnosti da išta uradi na korist građana Nikšića.

“Naši stari bi rekli da im je obraz kao opanak! Ipak, ubijeđen sam da će im građani Nikšića na izborima 14. marta opaliti takav šamar koji će ih boljeti dugo vremena. To će biti šamar otrežnjenja. Oni su za trideset godina nekontrolisane vladavine učinili ekonomski i ekološki genocid nad građanima Crne Gore i za to se mora odgovarati. I to vrijeme neupitno dolazi. DPS je znao kako da devastira Nikšić, a mi znamo kako da Nikšić izvedemo na 'zelenu granu'. Nema čarobnog štapa, jer mi nijesmo čudotvorci. To je moguće samo predanim, sručnim, napornim i odgovornim radom"; navodi Đurović.

Koalicija “Za budućnost Nikšića”, kako se ističe, ima časne i stručne ljude koji žele, mogu i hoće da rade transparentno, isključivo u interesu građana, te da će učiniti sve da Nikšić bude grad u koji se doseljava, a ne grad iz kojeg se iseljava.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније