Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 02. 2021. 18:45   >>  18:45 4

DAMJANOVIĆ

Rješavaćemo konkretne probleme građana

Nosilac liste Evropski tim za Nikšić, Sanja Damjanović provela je dan razgovarajući sa mladim ljudima, družeći se sa sugrađanima.

Nakon razgovora sa njima, istakla je svoje veliko zadovoljstvo činjenicom da građani ne žele živjeti u gradu i ambijentu kakav bi htjela da nametne sadašnja parlamentarna većina,

"Jer oni žele da pretvore naš Nikšić u palanku, da nas vrate u duboku prošlost", rekla je ona.

Kao nosilac liste Evropski tim za Nikšić, ona je rekla da će u naredne četiri godine insistirati na otvorenosti lokalne uprave.

U tom cilju istakla je da nijedan građanin neće ostati po strani, bez obzira na njegovo političko, ideološko i svako drugo opredjeljenje.

“Na kraju želim da poručim građanima Nikšića da uoči izbora dođu na naš Trg Slobode, naše srce grada i da još jedanput pogledaju osmijeh našeg velikana, heroja, antifašiste, Ljuba Čupića. U današnjoj Crnoj Gori, modernoj i mirnoj, prkositi onima koji jednostavno naš grad, naš Nikšić žele da predaju stranim faktorima poručujemo da ćemo se boriti stavom, znanjem, konkretnim mjerama, jednostavno boriće se Evropski tim za Nikšić”, rekla je Damjanović.

Svjesna potencijala grada i njegovih stanovnika, sa vjerom u umjeće građana da mudro i hrabro izaberu svoje predstavnike, Damjanović je još jednom iskazala uvjerenje da će se Nikšić od 14. marta mijenjati nabolje.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније