Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 02. 2021. 15:42   >>  15:42 1

DPS

"Umjesto problemima, Vlada se bavi pripremama za izbore"

Najavom da će se u narednom periodu posvetiti problemima u vezi sa sticanjem državljanstva, Vlada se bavi pripremama za skore privremene parlamentarne izbore, umjesto da se fokusira na suštinske i goruće probleme, na alarmantnu zdravstvenu krizu, na činjenicu da nemamo budžet, na upozorenja koja stižu iz Evrope zbog niza nezakonitih poteza koje Krivokapićeva vlast povlači, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Istakli su da je vrhunac nesposobnosti i bjekstva od svojih nadležnosti, populistički poziv koji su uputili javnosti za pomoć oko pripreme godišnjeg programa rada Vlade za tekuću godinu.

"Zaključujemo da će im građani asistirati oko donošenja Budžeta, sanacije užasne i kataklizmične epidemiološke situacije, rješavanja brojnih drugih problema koje je nesposobnost i nekompetentnost ove Vlade prouzrokovala, dok će se Krivokapićev kabinet posvetiti realizaciji i podjeli državljanstava politički, vjerski i nacionalno podobnim građanima, svojim potencijalnim glasačima. Sa druge strane, u cilju vraćanja zasluga onima koji su ih doveli na vlast i omogućili da budu tu gdje jesu, radiće i na izradi plana koji podrazumijeva uvođenje vjeronauke u školama, pošto većeg prioriteta očigledno nema za Krivokapića i njegove apostole", navedeno je u saopštenju DPS-a.

Dodali su da su svjesni prolaznog i privremenog trajanja ove najgore Vlade u istoriji Crne Gore, ali napominju da ozbiljno zabrinjavaju teške i ozbiljne posljedice koje će ostati iza ovako neodgovornog i nekompetentnog upravljanja državom.

"To nije politički stav, već osjećaj sve većeg broja građana koji se osjećaju kao zatočenici podijeljene, posvađane, nacionalističke poslaničke većine i apsolutno nesposobne Vlade", zaključuju u DPS-u.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније