Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 02. 2021. 17:56 >> 17:56
2

DANILOVIĆ

"Nisu nas konsultovali, ne svrstavati kandidate u isti koš"

Ujedinjena Crna Gora (UCG) nije konsultovana oko saopštenja naše koalicije “Za budućnost Crne Gore” (ZBCG) u kojem se svi kandidati za direktora Uprave policije, izuzev jednog, proglašavaju kandidatima bivšeg direktora Uprave policije ili Duška Markovića, saopštio je predsjednik te partije Goran Danilović.

"To je više nego gruba ocjena i što je najvažnije netačna. Nije pošteno tako nešto izjaviti za osamnaest kandidata koji su od početka konkursa učestvovali u trci", kazao je Danilović.

Iz Koalicije “Za budućnost Crne Gore” (ZBCG) su ranije danas saopštili da neće podržati predlog ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića u vezi sa izborom direktora Uprave policije i zatražili da se poništi konkurs.

"Bez obzira što se može desiti da neki predlog ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića ne dobije podršku ni naše stranke, u ime UCG, ipak, saopštavam da svi kandidati nisu isti i da ni po koju cijenu, pa ni javnog sporenja sa kolegama, ne pristajem da se paušalno svi kandidati svrstaju u isti koš i uz to još označe kao kandidati bivšeg režima", saopštio je Danilović.

On je pozvao kolege da se, kako je kazao, ne etiketiraju ljudi, "a to ko će i da li će podržati predlog ministra Sekulovića ostavljamo za trenutak kada predlog bude konstituisan".

"Odnos UCG prema predlogu zavisiće isključivo od naše procjene da li kandidat zaslužuje našu podršku ili ne ali nećemo blatiti ni jednog pojedinca koji je eventualno već jednom ili više puta provlačen groz blato DPS-a i raznih udbaških struja bivše vlasti", zaključio je Danilović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније