Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 02. 2021. 09:36   >>  09:36 7

DAMJANOVIĆ PISAO VUČIĆU

"Pokazali ste nam koliko je Vlada nesposobna"

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović obratio se otvorenim pismom predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navode iz CKM.

Damjanović se u pismu, najprije zahvalio Vučiću na donaciji vakcina koju je uputio građanima Crne Gore.

"Hvala Vam što ste nam pokazali koliko je naša Vlada nesposobna da za novac na tržištu kupi vakcine. Hvala Vam što ste omogućili članovima Vlade da uživo vide kako izgleda vakcina koja se koristi u borbi protiv COVID -19. Hvala Vam što ste ministarki Jeleni Borovinić Bojović ispunili želju da prva vakcina koja stigne u Crnu Goru ne bude zaslugom predśednika Mila Đukanovića. Hvala Vam što ste nam pokazali da za našu Vladu donacija od 4000 vakcina vrijedi više od donacije od 160 hiljada koju nije prihvatila", navodi Damjanović u pismu.

On se predsjendiku Srbije zahvalio i zato, kako je kazao , što je pokazao da članovi naše Vlade više vole Republiku Srbiju od svoje matične države Crne Gore.

"Hvala Vam što ste poslali Anu Brnabić da izdominira na podgoričkom aerodromu i da ponizi predstavnike naše Vlade koji su je sačekali raširenih ruku. Hvala Vam što ste nam pokazali da članovi naše Vlade više vole Republiku Srbiju od svoje matične države Crne Gore. Hvala Vam što ste potvrdili ono što smo i znali da su članovi Vlade eksperti ali samo na papiru. Hvala Vam što ste Andriji Mandiću omogućili minut slave jer je telefonski poziv koji je uputio Vama da donirate vakcine njegovo jedino dobro djelo koje je uradio za Crnu Goru. Na kraju hvala Vam što nam svakodnevno pokazujete da u Crnoj Gori postoje ljudi koji su spremni da donesu istu odluku koji je donijela Podgorička skupština 1918. godine", navodi Damjanović u pismu.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније