Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 02. 2021. 14:20 >> 14:20
1

LP

Sjednica otkazana, nema ni odluka o setu ekonomskih mjera

Vladajuća većina još jednom je sama sebe uhvatila u laži i raskrinkala svoju demagošku politiku i praznu priču pred očima javnosti. Današnjim nelegalnim otkazivanjem vanredne sjednice Skupštine Crne Gore na kojoj je trebalo da se usvoji set ekonomskih mjera, dječiji dodaci, besplatni udžbenici za osnovce, staračke naknade, povećanje minimalne zarade, pokazali su da je njihova priča samo lijepo upakovana laž i manipulacija, ocijenili su u Liberalnoj partiji Crne Gore.

Set ovih zakona, kako ističu u saopštenju, poslužio im je samo za maskiranje i skretane pažnje sa pokušaja ukidanja Specijalnog državnog tužilaštva i skandala do kojeg bi to dovelo.

"Kada su pod pritiskom međunarodnih institucija odustali od ove sulude ideje, istovremeno su obustavljeni i svi socio-ekonomski projekti koje smo pomenuli, a građani su još jednom nasamareni njihovim igricama.
Dodatno, samo otkazivanje vanredne sjednice Skupštine Crne Gore nelegitimno je i protivno odredbama Poslovnika, što mnogo i ne čudi od predsjednika Bečića koji je navikao da krši zakone i Poslovnik", navode u Liberalnoj partiji.

Sjednica je, kako dodaju, morala započeti, pa se neusvajanjem dnevnog reda okončati, jer se vanredna sjednica ne može otkazati, naročito ne jednostranom odlukom predsjednika Skupštine.

"Politikanske igrice sa zakonima dosegle su vrhunac u ovom šićarenju sa državom zarad dnevnih partijskih interesa", smatraju u LP.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније