Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 02. 2021. 14:51 >> 16:46
3

IZBORI U NIKŠIĆU

Prava CG podržala Koprivicu

Na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, Prava Crna Gora podržaće koaliciju na čelu sa Momom Koprivicom okupljenu oko Demokrata i pokreta „Ne damo Nikšić“, saopšteno je iz te partije.

"Ovakav stav samo je nastavak politike koju Prava Crna Gora jasno i nedvosmisleno vodi: politike ozdravljenja i borbe za oporavak društva, u kom se mora krenuti od svake opštine pojedinačno, a od Nikšića kao prve, u kojoj se moramo držati i boriti zajedno, van usko- partijskih interesa, za narod koji se 30.avgusta okupio i okuplja oko ideje slobode koja je pobijedila trodecenisjku tiraniju prethodnog režima", navode u saopštenju.

Oni su istakli da je već prošli DPS u mjesecima za nama vodio najprljaviju kampanju pokušaja diskreditovanja nove Parlamentarne većine i naročito Vlade Crne Gore, politikom sabotaže u svim nivoima sistema.

"Zato je više nego ikada potrebno političko ujedinjenje pred narodom Crne Gore, jer je jedinstvo garancija toga da se DPS više nikada neće vratiti kao respektabilni dio političke stvarnosti Crne Gore", kazali su iz Prave Crne Gore.

Naglasili su da poraz DPS-a i oslobođenje Nikšića predstavljaju imperativ, zbog čega se, uz sve razlike u pristupu i metodologiji, ne smijedozvoliti da kampanje političkih partija vladajuće većine budu usmjerene jedne protiv drugih.

"Ovakvo zajedništvo dugujemo vanvremenim litijama koje su nam osvijetlile put slobode koja je započela i Saborom u Nikšiću, gdje će još jednom biti potvrđena i 14.marta za slobodni narod Nikšića i Crne Gore najdostojanstvenije zasijati", zaključuju iz partije.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније