Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina

06. 02. 2021. 18:15 >> 18:17
3

PRAVA CRNA GORA

Burić se ranije nije žalio na ponašanje čelnika partije

Predsjednik Inicijativnog odbora (IO) Prave Crne Gore u Nikšiću Jovan Burić, koji je podnio ostavku na tu funkciju, ni na jednoj sjednici Predsjedništva nije rekao ništa o nezadovoljstvu odnosa čelnika partije prema IO, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Iz te partije su kazali da Burić, koji je i napustio članstvo u toj partiji, staranku napušta deset dana pred predaju lista za izbore „koji su biti ili ne biti za Demokratsku partiju socijalista (DPS)".

„Burić ni na jednoj sjednici Predsjedništva, pa ni na posljednjoj, nedavnoj, nije ni riječ rekao o nezadovoljstvu „čelnika partije prema IO Nikšić“, koje bi moglo naslutiti na ovakav scenario“, naveli su iz Prave Crne Gore.

Oni su dodali da je Burić je na nedavnom sastanku Odbora na temu istupa partije u Nikšiću, za šta postoji zapisnik, uz prisustvo predsjednika partije, trasirao politiku Prave u Nikšiću za predstojeće izbore.

„Burić je, takođe, na sastanku nakon toga, za šta takođe postoji zapisnik, odlučio da započne pregovore sa mogućim koalicionim partnerom. Šta se dogodilo u samo nekoliko dana, maltene preko noći, ostaje misterija“, kazali su iz Prave Crne Gore.

Kako su kazali, predsjednik partije Marko Milačić mu je na neformalnom sastanku ukazao na štetnost njegovog istupanja desetak dana pred predaju lista i jasno kazao da šteta nije toliko bitna za partiju, koliko za ukupni i zajednički proces obaranja DPS-a.

„Burić se oglušio i o više puta ponovljene molbe od strane rukovodstva partije i pojedinih prisutnih članova da svoju odluku odgodi za 15. mart, nakon odsudnih izbora, kako ovim činom ne bi išao na ruku DPS-a.Upravo zbog toga Milačić mu je na neformalnom saopštio da sumnja u njegove prave motive“, navodi se u saopštenju.

Iz Prave su kazali da ogromni pritisci koje trpe zbog svoje slobode i nepotkupljivosti samu su kompliment i znak da rade prave stvari koje smetaju raznim centrima moći.

„Prava Crna Gora nije samo partija, nego jedna velika ideja, koja je neuništiva i daće svoj puni doprinos i u Nikšiću na konačnom demontiranju DPS-a“, poručili su iz te partije.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније