Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 02. 2021. 13:13 >> 14:06
10

BOŠKOVIĆ

"Prvo Abazović o mitu, onda mogu i ja o ANB-u"

Poslanik DPS i bivši ministar odbrane Predrag Bošković, poručio je da je današnja konferencija za novinare potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, bila obična predstava da se skrene pažnja sa hronične nesposobnosti i permananetne izdaje, te da je on spreman da se odazove ako ga neko pozove da objasni šta je radio na redovnim konsultacijama u ANB.

"Sazvana je konferencija za medije ni o čemu, jer kako drugačije nazvati pres, koji je pompezno, uz sve dramaturške elemente najavljen zbog jedne teme, a odnosio se na nešto što sa njom nema dodirnih tačaka. Ipak, dovoljno da provladini mediji to kasnije spinuju, po matrici koju su odavno razradili. Na konkretno pominjanje moga imena u neprimjerenom kontekstu, od glavnog u ovoj predstavi, izjavljujem da kada potpredsjednik Vlade objasni ko mu je nudio mito od 21 milion eura, onda ću ja objasniti i šta je posao ministra odbrane na sastancima u ANB", ističe se u reagovanju Boškovića.

Kako dodaje, kad neko koristi poziciju vlasti da na ovakav način targetira ljude, obično se to neslavno završi po tog istog.

"Sa zadovoljstvom ću se odazvati ako me neko pozove da objasnim šta sam radio na redovnim konsultacijama u ANB, uz nadu da će se i potpredsjednik Vlade sa zadovoljstvom odazvati na siguran poziv nadležnom državnom organu zbog ovakvih i sličnih klevetanja", poručio je Bošković.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније