Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 02. 2013. 18:15   >>  18:12 6

REAGOVANJE

DPS:Nema zloupotreba,istrgnuto iz konteksta

Objavljivanjem snimka sa sjednice Glavnog odbora (GO) Demokratske partije socijalista (DPS) potvrđeno je da nije bilo zloupotrebe državnih resursa u svrhu izbora, ocijenjeno je iz te partije.

 

„DPS ništa ne krije od građana Crne Gore, što je potvrđeno i snimanjem svih sjednica GO i Savjeta. Za raziliku od političke konkurencije, ono što govorimo na partijskim sastancima jasno prenosimo i u javnim nastupima«, saopštila je Služba za informisanje DPS.

Oni su pozvali građane da preslušaju integralne snimke sa sjednica GO i Savjeta DPS i da posebno obrate pažnju na djelove izlaganja koje taj list nije objavio u štampanom izdanju.

»Dan je potvrdio da DPS odgovorno i profesionalno analizira svoje izborne rezultate, ne isključujući ni loše ni dobre strane. U analizi ukupnih izbornih rezultata bavili smo se i odnosom snaga naših političkih protivnika, što je taj list izbjegao da objavi u tekstu«, piše u saopštenju.

U DPS-u smatraju da je taj list uporan u pokušaju da proizvede aferu, »dezinformišući građane polurečenicama istrgnutim iz konteksta«.

»Ono što je zasnovano na manipulacijama i neistinama ni ovog puta neće dati rezultate«, zaključuje se u reagovanju DPS.


Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније