Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 02. 2021. 12:35 >> 12:39
20

DPS NIKŠIĆ

“Nova vlast razgrađuje građansku supstancu CG”

Demokratska partija socijalista najoštrije je osudila napad na predsjednicu nikšićkog Opštinskog odbora Liberalne partije Jelenu Marković, kao i sve druge fizičke obračune u tom gradu koji se dešavaju ovih dana, a koji su, kako poručuju, politički i nacionalno motivisani.

“Nikšić u susret lokalnim izborima ne smije postati teren i poprište na kojem će se događati slične i nedopustive stvari, inspirisane mržnjom i šovinizmom. Baš zbog toga svaka politička, nacionalna i druge netrpeljivosti moraju biti spriječene i adekvatno sankcionisane”, poručuju iz nikšićkog Odbora DPS-a.

Pozivaju nadležne državne organe da u skladu sa svojim ovlašćenjima i dužnostima, stanu na put svakom obliku nasilja i zastrašivanja, i kako poručuju, doprinesu očuvanju temelja na kojima počiva Crna Gora, a koje je Demokratska partija socijalista gradila decenijama.

“Kao partija koja je sebe utkala u međuetnički sklad, međunacionalnu toleranciju i zalagala se za političku slobodu mišljenja i izražavanja, beskompromisno ćemo insistirati na daljem očuvanju ovih vrijednosti”, stoji u reagovanju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније