Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 01. 2021. 07:27 >> 07:28
7

ĐUKANOVIĆ NAJAVIO

Sjutra Kongres DPS-a, u GO 60% novih ljudi

Deveti Kongres Demokratske partije socijalista biće održan sjutra.

Uoči Kongresa predsjednik DPS-a Milo Đukanović najavio je da će u Glavnom odboru Demokratske partije socijalista biti nešto više od 60 odsto novih ljudi.

“Karakteristika naše partije je otvorenost, sposobnost da privuče mlade, uspješne, ambiciozne ljude”, kazao je Đukanović u intervjuu za agenciju Mina, uoči sjutrašnjeg Kongresa.

On je ocijenio da je kongres DPS koji će biti održan u nedjelju biti “samo jedan međaš” u istoriji te partije, koji će im pomoći da nastave dalje putem realizacije veoma jasne, konzistentne i realne vizije.

“I ovaj izborni rezultat od 30. avgusta ničim nije doveo u pitanje našu viziju. Ta vizija je vrlo dugoročna, i pokazalo se veoma prihvatljiva i realna”, rekao je Đukanović u intervjuu agenicji MINA.

Đukanović smatra da će Kongres biti prilika da se promjenama koje žele da preduzmu najavi nova etapa u političkom životu DPS-a koja, kako je naglasio, neće mnogo zadiratiu u programska opredeljenja.

Na pitanje da li ostaje na čelu DPS-a , Đukanović je odgovorio da je to dio razgovora.

“O tome ćemo, kao i uvijek do sada, ozbiljno razgovarati. Ovo je posljednji put da DPS na takav način bira predsjednika. U Statutu koji ćemo, vjerujem, usvojiti na kongresu, predviđeno je da najkasnije za dvije godine imamo neposredan izbor predsjednika stranke”, rekao je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније