Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 01. 2021. 12:56 >> 12:58
2

URA SAOPŠTILA

"Direktor Plantaža zastrašuje radnike"

Izvršni direktor „Plantaža“ Miroslav Vuković proslijedio je radnicima te državne kompanije neumjesan i zastrašujući mail, tvrde iz Građanskog pokreta URA.

Kažu da su im se javili radnici ove kompanije koji ocjenjuju sadržaj takvog maila neumjesnim i koji se sada plaše u prijavljivanju svih nezakonitih radnji koji su se dešavale u toj kompaniji a čiji su bili direktni ili indirektni svjedoci.

„Naime Vuković u dopisu radnike „Plantaža“ imperativno navodi da o nelegalnim radnjama u firmi ne govore javno, već da svoje tvrdnje sa dokazima upute njemu, a da će ih onda on proslijediti nadležnim organima. Vuković na ovaj način izigrava dežurnog policajca i autoriteta i ako se zna da radnici nisu dužni da njemu prinose dokaze o neregularnostima u kompaniji“, ističu iz URE.

Oni ohrabruju radnike „Plantaža“ da sva saznanja o kriminalnim radnjama uprave Verice Maraš, čiji je dio bio i sami Vuković, dostave nadležnim organima i da o tome potpuno slobodno govore u javnosti.

„Jer staljinističke metode kojima se služi i Vuković više nisu praksa u Crnoj Gori. Dakle, bez straha od bilo kakvog disciplinskog radnog postupka ili sl. govorite o neregularnostima u državnoj kompaniji „Plantaže“. Na taj način ćete pomoći da kompanija stane na zdrave noge“, poručili su oni radnicima ove državne kompanije.

Iz URE dodaju i da je neumjesno da Vuković govori svojim radnicima da bi neki od njih trebalo da posjete specijalizovane ustanove koje su namijenjene mentalnom zdravlju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније