Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 01. 2021. 16:45 >> 16:52
2

CKM

''Prisustvom na sjednici ministri prkosili Crnoj Gori''

Današnjim prisustvom sjednici Skupštine na kojoj se glasalo o otimanju imovine građana ministri su prkosili Crnoj Gori, saopštili su iz Crnogorske kulturne mreže. Njihov gest je, navode, presedan koji zaslužuje svaku osudu.

''Mada i ne čudi takav odnos znajući da ih je na funkcije kadrirala SPC koja od Crne Gore želi da napravi drugu Republiku Srpsku. Sa žaljenjem moramo konstatovati da su ovim gestom ministri pokazali da ne služe Crnoj Gori već interesima vjerske zajednice koja od građana pravnim nasiljem otima imovinu koja joj ni po čemu ne pripada'', navode u saopštenju.

Kako kažu, sigurni su da svi Crnogorci koji su dali svoj glas na proteklim izborima URI i ostalim partijama koje vrše izvršnu vlast sa nevjericom gledaju kako se od Crne Gore otima njena imovina.

''Na kraju želimo da poručimo ministrima apostolima da će se njihova avantura u Vladi neslavno završiti kao što se završila misija svih onih koji su željeli da poraze i ponize Crnu Goru'', zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније