Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 01. 2021. 14:13   >>  14:14 5

PATRIOTSKO KOMITSKI SAVEZ

"Abazović pokušava da nametne psihološki rat sa neistomišljenicima"

Patriotsko komitski savez smatra da potpredsjednik Vlade Dritan Abazović pokušava da nametne psihološki rat sa neistomišljenicima.

Iz tog saveza dodaju da "zloupotrebljavajući institucije, posebno policiju i tužilaštvo", Abazović pokušava da dokaže da "ima neku nad-moć i da pošalje poruku kako svi mogu biti uhapšeni, ako mu se 'ćefne'".

"'Tvitujući' da je 'partijsko zapošljavanje' glavni razlog kasnijeg hapšenja predsjednika Opštine Ulcinj Ljora Nrekića i četvorice njegovih saradnika, pokazuje svoje licemjerstvo, 'namjerno zaboravljajući' na brojne primjere ne samo partijskog već i porodičnog zapošljavanja zetova, braće, sestara, ljubavnica, đevojaka, momaka…najviših nosioca vlasti, iako sam Abazović kaže kako su 'odlučni da stanu na kraj zloupotrebama' u zapošljavanju???", navodi se u saopštenju Patriotsko komitskog saveza.

Oni dodaju da ih objava Abazovića i, kako su kazali, namješteni poziv Medojevića da se slično disciplinuje Nikšić, uvjerava da će predizborna kampanja u Nikšiću biti lišena skupula i da će se, kao i u prethodnoj kampanji za parlamentarne izbore, Nikšićani izložiti prijetnjama, demonstraciji sile, parama, potkupljivanjima i kletvama, ne samo "domaćih izdanaka” nego i niza likova koje šalje "bratska Srbija" u pomoć.

"Abazović dalje poručuje: 'Neka sud utvrdi kako su dolazili do izbornih pobjeda', a i slijepcu je jasno da se u maloj Crnoj Gori sve zna. Kupovali su i jedni i drugi koga su stizali, urušavajući tako slobodni birački sistem. Ali ovi novi i osvježeni, toliko to otvoreno i bahato rade, da je prosto nevjerovatno da misle da se ne zna ni o kakvim crkvenim milionima, ni o stotinama hiljada eura koje su poslate iz Srbije u Nikšić, ni o paketima pomoći Romima i Egipćanima uručenih na Badnji dan, o kafanama koje su iznajmljene čuvarima cerada, o novcu koje na dnevnoj osnovi dobijaju i slično", navodi se u saopštenju.

Iz Patriotsko komitskog saveza ističu a vjeruju da "grad u kojem počivaju mučeničke kosti komita Sava Raspopovića i ostalih vitezova tog vremena, grad 11 hiljada boraca i 45 narodnih heroja Drugog svjetskog rata, grad Ljubovog osmijeha, nikada neće dozvoliti da taj Nikšić, postane bastion klerikalne velikosrpske misli, ma kako se 'sipalo' i 'klelo' po njemu!"

"Jer u nama još uvijek odzvanjanju riječi majke Krsta Zrnova Popovića, koja mu je govorila: Kuću za glavu, glavu za obraz, a obraz-nizašta!", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније