Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 01. 2021. 12:56   >>  13:31 15

TEMA AMBASADORI

Abazović i Radulović pozvali Đukanovića na razgovor

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović uputili su poziv predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću na spoljnopolitičke konsultacije, koje bi bile održane u utorak, 26. januara, saopšteno je iz Vlade. Tema je, kako se navodi, pitanje povratka ambasadora.

"Organizovanje konsultacija  predstavlja pokazatelj demokratskog kapaciteta Vlade, kao i važnosti dijaloga, posebno u cilju funkcionisanja kohabitacije i rješavanja pitanja o kojima postoje različita stanovišta", navodi se u saopštenju.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ranije je ocijenio da se nijesu stekli uslovi za donošenje ukaza o opozivu sedam ambasadora, navodeći da mu je taj predlog Vlade dostavljen bez valjanog obrazloženja.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније