Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 01. 2021. 11:10 >> 11:17
5

MLADI SNP-A

"Našu listu ne sastavlja niko do nas samih"

Član Asocijacije mladih SNP-a Luka Janković saopštio je da nijesu tačni navodi poslanika DPS-a Miloša Nikolića da vladika Joanikije dogovora izborne liste za Nikšić.

"Za razliku od vas, našu listu ne sastavlja niko do nas samih, dok DPS-u liste sastavlja sloj društva okupljen s one strane zakona", poručio je Janković.

Nikolić je juče kazao da je administrator Mitropolije crnogorsko - primorske Joanikije, prihvatio okupljanja političara i organizovanja pojedinačnih sastanaka, u cilju agitacije za formiranje jedinstvene crkvene liste.

"Najnovijom izjavom kolega Nikolić je uzeo sebi za pravo da nam drži lekcije o tome kako nam vladika Joanikije sastavlja liste. Vjerujemo da bi Nikolić i njegove kolege željele da ih podrži neko vrijedan i čestit kao što je vladika Joanikije, pa su iz tog razloga posegnuli za ovom neistinom o sastavljanju lista, međutim realnost to ne dozvoljava", poručuje Janković.

Pita i da li je Nikolića, posljednja dva mjeseca uopšte proveo u Crnoj Gori.

"Da je kolega Nikolić bio u Crnoj Gori, čuo bi, vjerujem, poražavajuće podatke o poslovanju kompanije AD “Montenegro Airlines”, čuo bi da je njegov DPS zajedno sa privjescima do prosjačkog štapa doveo nacionalnog avio prevoznika. Aber bi mu stigao i iz Kotora i o tome kako su “upravni odbor patriote” rukovodile kompanijom “Crnogorska plovidba”, onako kako oni patriotizam upražnjavaju godinama, odnosno uzimali su od Crne Gore novac, a njoj poklanjali lažnu priču o ljubavi", navodi Janković u saopštenju.

Kaže i da će nova vlast pokazati DPS-u kako se voli Crna Gora.

"I dok DPS bude pronalazio mirnu luku na smetlištu političke istorije, osvrnite se za sobom i pogledajte kako se voli Crna Gora. Radom i poštenjem, a ne lopovlukom i prevarama", zaključio je Janković.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније