Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 01. 2021. 15:50   >>  17:18 3

MANDIĆ SAOPŠTIO

Sindikat pilota MA imaće podršku parlamentarne većine

Sindikat pilota Montenegro Airlinesa (MA) imaće podršku parlamentarne većine koja će od Vlade zahtijevati da povede računa o zaposlenima, kako bi dobili zadovoljavajuće rješenje kroz gašenje i osnivanje nove kompanije, saopštio je predsjednik Nove srpske demokratije, Andrija Mandić.

Mandić je na sastanku sa predsjednikom Sindikata, Nikolom Ivanovićem, saopštio da je dužnost nove vlasti da napravi potpuni otklon od negativne politike Demokratske partije socijalista (DPS).

“Ono po čemu ne želimo da budemo upamćeni, to je da zatvaramo kompanije poput naših prethodnika i ostavljamo ljude bez posla, kao što je bilo sa hiljadama zaposlenih u 'Radoje Dakiću', Kombinatu aluminijuma (KAP), Željezari i drugim preduzećima”, rekao je Mandić.

Ivanović je, kako je saopšteno iz Nove, u ime Sindikata tražio od parlamentarne većine da se aktivno uključi u rješavanje problema MA i najavljeno formiranje nove avio-kompanije.

“Letačko osoblje nikada nije bilo ničiji politički eksponent, nego visokostručni i profesionalni kadar, koji je svoj posao prethodnih godina odradio na najbolji mogući način”, kazao je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније