Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 01. 2021. 10:50   >>  10:54 1

SNP

"Tragikomične optužbe SD-a o partijskom zapošljavanju"

Socijalistička narodna partija poručila je da novu vlast DPS i SD neće pokolebati u namjeri da, kako kažu, doprinesu stvaranju boljeg i pravednijeg društva.

SNP je reagovao na jučerašnje saopštenje člana Glavnog odbora SD Marka Rakočevića, koji je saopštio da aktuelna vlast ne poštuje sporazum koji su sami potpisali, a koji je predviđao depolitizaciju javne uprave.

“Zaista je tragikomično kada vas za partijsko zapošljavanje optužuju pripadnici partije koja je fabrikovala brojne afere, koja je nadaleko poznata po korupciji, nepotizmu i zapošljavanju odanih partijskih kadrova, ali i dovođenju ogromnog broja svojih članova i simpatizera sa sjevera u Podgoricu kako bi ih udomila i obezbijedila”, poručuju iz SNP-a.

Kažu kako je još problematičnije kada optužbe o nedosljednosti i nepoštovanju sporazuma i procedura dolaze od Marka Rakočevića, člana Glavnog odbora Socijaldemokrata.

SNP navodi da je riječ je o čovjeku koji je na čelu Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada, zabranio „patriotski skup“ 6. septembra prošle godine, dan nakon što je skup održan.

“Toliko o gospodinu Rakočeviću i njegovom poštovanju procedura i propisa ove države, koju njegovi partijski saborci tako zdušno brane od „velikosrpskih nacionalista“ i „svetosavskih eksperata“. Socijalistička narodna partija Crne Gore uvjerava građane da je doba kada su DPS i SD vodili kolo prošlo i da nas nikakve floskule i besprizorni napadi neće pokolebati u namjeri da doprinesemo stvaranju boljeg i pravednijeg društva”, zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније