Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda ]

13. 01. 2021. 07:09   >>  07:10 6

CAREVIĆ TVRDI

Nema problema u formiranju vlasti u Budvi

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević saopštio je da ne postoji ozbiljnijih problema oko formiranja lokalne vlasti i da je, što se njega tiče, vlast formirana odavno.

"Vlast je formirana odavno. Sad samo cvile ovi što nijesu imali digitron u džepu i nijesu dobili ono što su željeli", rekao je Carević za Pobjedu.

On tvrdi i da u Budvi sve funkcioniše normalno i bez problema.

"Problem imaju samo lovci na fotelje. Oni koju su ljetos bili ispred suzavaca i šok bombi i sada su na prvoj liniji fronta, a oni koji su se sakrivali po ćoškovima i vadili bolovanja sada cvile za foteljama. Ništa to nije neobično, ovo je Crna Gora", dodao je Carević.

On kaže i da kao predsjednik opštine ne učestvuje u sastancima koji se vode oko formiranja vlasti na lokalnom nivou, ali da je na osnovu informacija koje dobija optimista da će dogovor uskoro biti postignut.

"Nekome za dogovor treba nedjelju dana, nekome mjesec, nekome tri, nekome pola godine, ali i to je demokratija. Svako može da radi šta misli, ali u suštini vlast funkcioniše. Nije dobro što je ovakvo stanje, ali nije ni problem jer sve funkcioniše kako treba", rekao je Carević.

Pored Carevića, optimisti povodom konačnog formiranja vlasti su i iz lokalne većine.

"Lokalna vlast u Budvi biće formirana u naredna tri dana", kazao je predsjednik Izvršnog odbora budvanskog ogranka Prave Crne Gore Aleksandar Saša Franeta, ističući i da o raspisivanju novih lokalnih izbora "nema ni govora".

"Nikakvih problema oko formiranja vlasti u Budvi nema. Mi uskoro očekujemo poziv od Nove srpske demokratije na razgovore i mislim da ćemo na tom sastanku sve riješiti. Vlast u Budvi će biti formirana u naredna tri dana", tvrdi Franeta.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније