Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 01. 2021. 10:15 >> 11:17
11

ZORONJIĆ OCIJENILA

BS jeftino zloupotrebljava Srebrenicu

Bošnjačka stranka (BS) jeftino zloupotrebljava genocid u Srebrenici, ocijenila je poslanica Ure Suada Zoronjić, uz podsjećanje da je BS ćutala dok je bila u vlasti.

"Ponovna nepristojna zloupotreba srebrničkih žrtava u dnevnopolitički diskurs od strane Bošnjačke stranke najbolja je ilustracija besprizornosti i lažnog moralisanja ove nazovi nacionalne stranke Bošnjaka u Crnoj Gori", ocijenila je Zoronjić.

Ona je kazala da cilj Bošnjačke stranke nije iskreni pijatet prema žrtvama genocida u Srebrnici već manipulacija u korist sticanja najjeftinijih političkih poena.

"Podsjećam da je Bošnjačka stranka na sjednici Skupštine koja je održana krajem decembra zajedno sa svojim političkim partnerima iz prethodnog režima pobjegla i da zahvaljujući njima nije stavljena na dnevni red tačka o rezoluciji o Srebrnici. Onda su najjeftinijim spinom optužili Suadu Zoronjić da zahvaljujući mom glasanju ova tačka nije stavljena na dnevnom redu Skupštine i ako sam glasala za. Da su gospoda iz Bošnjačke stranke zajedno sa tradicionalnim političkim partnerima u kriminalizovanju i lopovluku Crne Gore tada bili u Skupštini ova rezolucija bi bila danas usvojena“, kazala je Zoronjić.

Ona ističe da Bošnjačka stranka genocid u Srebrnici nije pominjala decenijama dok je na najjeftiniji način služila DPS-u i kupila mrvice kolača vlasti.

"Te mrvice kolača vlasti poslužile su samo glavešinama Bošnjačke stranke da steknu enormno bogatstvo dok pripadnici Bošnjačkog naroda u Crnoj Gori nijesu osjetili nikakvu korist. Bošnjaci i dalje žive u najsiromašnijim krajevima države i masovno se iseljavaju iz zemlje“, naglašava Zoronjić.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније