Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 01. 2021. 19:48 >> 19:54
15

DVIJE GODINE OD ''KOVERTE''

URA: Radićemo sve za distribuciju pravde

Na današnji dan prije dvije godine, objelodanjivanjem afere Koverta, potpuno je objelodanjena matrica funkcionisanja Demokratske partije socijalista, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

Aferu je pokrenuo, u međuvremenu odbjegli biznismen Duško Knežević, kada je objavio snimak na kojem se vidi kako dugogodišnjem visokom funkcioneru DPS-a Slavoljubu Stijepoviću za kampanju te stranke daje kovertu u kojoj je, kako se čuje na snimku, 97.500 eura.

"Ova afera, u javnosti poznata kao Koverta, bila je najbolji dokaz onoga što je i prije toga cjelokupna crnogorska javnost znala, a to je da vrh DPS-a kako tada, tako i sada funkcioniše na osnovama kriminala i korupcije. Danas isti ti ljudi iz DPS-a koji su još uvijek na najvećim državnim i partijskim funkcijama na dnevnom nivou posredstvom svojih satelitskih partija, kvaziintelektualaca, kvazinovinara, kvazimedija, kvaziindividua propagandom, lažnim moralisanjem i tobožnjom brigom za državu traže nanovo povjerenje crnogorskih građana. Tragikomično", navode u saopštenju.

Iz GP URA naglašavaju da vjeruju u pravdu i da će se ubrzo stvoriti uslovi da svi odgovaraju pred zakonom.

''URA će raditi sve u svojoj moći kako bi omogućila distribuciju pravde na sve i kako niko ne bi bio pošteđen ili privilegovan. To je naša misija i naše obećanje građanima", napominju iz tog pokreta.

Istakli su da će dati posljednje atome svoje političke snage kako, prema njihovim riječima, mafija nikada više ne bi vladala Crnom Gorom.

"To ovakva najljepša zemlja na svijetu nikada nije zaslužila, a mi ćemo se potruditi da se tako nešto više nikada ne desi. Nastavljamo da čuvamo i gradimo zajedničku evropsku, građansku i modernu Crnu Goru, Crnu Goru svih njenih građana", poručili su iz GP URA.

 

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније