Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 01. 2021. 22:25   >>  23:13 9

URA

Hitno rasvijetliti navodno paljenje zastave

Iz Građanskog pokreta URA pozvali su nadležne institucije da hitno istraže slučaj navodnog paljenja crnogorske zastave i da shodno tome reaguju u skladu sa Ustavom i zakonima Crne Gore.

Iz te partije su napomenuli da su za njih državni simboli svetinja koju će promovisati na svakom mjestu, ali u skladu sa Ustavom, kao i da će zakonom braniti i zahtijevati najstrožije kazne za sve nesavjesne građane koji na bilo koji način pokušaju da državne simbole ponize ili oskrnave.

Iz URE još ističu da je u posljednjih nekoliko mjeseci javna scena prepuna dezinformacija.

"Pozivamo građane da na kritički način pristupaju medijima koji na neprofesionalan i senzacionalistički način objavljuju vijesti, često ne vodeći računa o multinacionalnom i multivjerskom skladu u Crnoj Gori. Svjedoci smo posljedjih mjeseci da su razni portali, mediji i društvene mreže prepuni netačnih informacija koje za cilj imaju da naruše stabilnost u Crnoj Gori", zaključili su iz URE.

Podsjećamo, na Fejsbuku su se pojavile slike sa jednog profila na kojima se vidi kako se pali crnogorska zastava.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније