Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 12. 2020. 15:42 >> 15:42
9

POSLANICE OPOZICIJE

"Perović i Bratić su neuporedive kategorije"

Latinka Perović i Vesna Bratić su neuporedive kategorije, pa se izvinjavamo crnogorskoj javnosti što ih združujemo poređenjima. Dođu takva vremena kad se dostojne Srpkinje kakva je Latinka Perović moraju braniti od "ženskih četnika", kakva je naša ministarka Bratić, kojoj za Novu godinu želimo zdravlje i ostvarenje svoje najveće želje da već jednom dosegne mudrost svoje mnogo puta citirane babe - poručile su poslanice opozicije u crnogorskom parlamentu, komentarišući raspravu na Fejsbuku o srpskoj istoričarki, u kojoj je ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta napisala: "Ka'će ova baba da ode više Bogu na istinu, Bože mi prosti..."  

Na ovaj komentar ministarke Bratić reagovale su Aleksandra Vuković, Vesna Pavićević, Daliborka Pejović, Suzana Pribilović, Dragica Sekulić, Jovanka Laličić i Marta Šćepanović iz Demokratske partije socijalista DPS-a, Kenana Strujić-Harbić iz Bošnjačke stranke BS i Draginja Vuksanović-Stanković Socijaldemokratske partije SD.

"To je žena kojoj smo zahvalne za nesebičnu podršku slobodnoj, nezavisnoj, suverenoj, antifašističkoj i građanskoj Crnoj Gori u svim zlim vremenima, pa i u ovome, gorem od svih prethodnih", napisale su poslanice o istoričarki. 

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније