Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 02. 2013. 12:29 >> 15:16
6

SASTANAK OPOZICIJE

SNP: Razmislićemo da li da prisustvujemo sastanku

Sastanak, koji je Lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić zakazao za sjutra, nije ono što su u ponedjeljak dogovorili predstavnici opozicije, zbog čega će u Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP), kako su saopštili, razmisliti da li će se odazvati pozivu.

 


Funkcioner SNP-a Aleksandar Damjanović podsjetio je da su se on, Lekić i Darko Pajović, sastali 18. februara na inicijativu lidera Pozitivne Crne Gore, povodom objavljivanja snimaka sa sjednica Izbornog savjeta Demokratske partije socijalista.

Damjanović je rekao da je dogovoreno da sljedeći sastanak, na nivou lidera tri opoziciona subjekta u parlamentu, zakaže Lekić nakon reakcije tužilaštva.

„Dobili smo poziv za sastanak koji je za sjutra zakazao Lekić.To nije ono što je dogovoreno, već širi skup učesnika koji tada nijesu pominjani“, kazao je Damjanović agenciji MINA.

On smatra da nije dobro što se taj sastanak, faktički, poklapa sa kandidaturom koju Lekić predaje kao nezavisni kandidat opozicije.

„Jer se na taj način prejudiciraju moguća rješenja i ograničavaju odgovori koje bi opozicija mogla dati na ovo što je DPS uradio po pitanju političke korupcije i zapošljavanja, odnosno na reakciju Tužilaštva“, pojasnio je Damjanović.

Lekić je, na sjutrašnji sastanak, pozvao i Mrežu za afirmaciju nevladinog sektora, Uniju slobodnih sindikata, Studentsku uniju, prestavnike Vijesti Miodraga Perovića i Željka Ivanovića i Balšu Brkovića, lista Dan Mladena Milutinovića, člana Savjeta Pozitivne Žarka Rakčevića i potpredsjednika Pokreta za promjene Branka Radulovića. 

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније