Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 12. 2020. 22:29   >>  22:32 3

REAGOVANJE

SNP Kolašin: Žele da proizvedu nove podjele

Ostatak Opštinskog odbora DPS Kolašin, poslednje znake života pokazuje saopštenjima kojima želi da proizvede nove podjele među svojim sugrađanima, saopštio je kolašinski Opštinski odbor SNP-a.

DPS Kolašin je, komentarišući slavlje u tom gradu nakon izglasavanja Vlade, ranije danas saopštio da je premijer Zdravko Krivokapić odgovoran za, kako su kazali, velikosrpski nacionalistički pir.

"Ovo je Crna Gora, bila i ostaće, ali nikad neće biti ista. Sada je slobodna, jer se oslobodila, kako vi volite da kažete "domaćih izdajnika" , koji se su svoju ljubav prema njoj pokazivali pustošeći je. Ovo je i novi Kolašin koji je pokazao da je sloga bila i biće poraz vragu. Vjerovatno vas je na ovakva saopštenja natjerao strah, međutim, nema potrebe da strahujete, jer ako ste vi nas gledali kao neprijatelje, mi vas gledamo kao naše komšije i sugrađane, a ne kao povampirene komite, četnike, komuniste...", navodi se u reagovanju SNP-a.

Iz te partije su naveli da uništavanje pravoslavnih obilježja i narodnih zastava nikad nije bila odlika građana koji su sinoć dostojanstveno proslavili novu vladu, "što ste i vi nebrojeno puta radili, a vi se zapitajte čija je".

"Vrlo brzo vas čeka razvlašćivanje u Kolašinu, kao odgovor na ono kako ste radili i šta ste radili, a tada će vam građani Kolašina otpjevati i konačno, a sad adio!", zaključuju u SNP-u.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније