Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

05. 12. 2020. 12:07   >>  13:14 7

MEDOJEVIĆ

"Podnijeću ostavku na funkciju poslanika"

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević najavio je da će podnijeti ostavku na funkciju poslanika poslije rasprave u parlamentu o budžetu.

 


“U dogovoru sa poslanickim klubom PzP-a ostavku ću podnijeti nakon završetka rasprave o budžetu gdje treba da javnosti pokažemo ideološke, političke i stručne razlike između ove Vlade i PzP-a”, kazao je Medojević.

On je najavio da će rasprava pokazati da su njegove ocjene o Vladi kontinuiteta bile tačne i zasnovane na argumentima i poznavanje ideoloških pozicija "globalne duboke države koja je preko koncerna Vijesti i formirala ovu Vladu".

Medojević je naglasio da će rasprava o budžetu zaokružiti njegovo djelovanje u parlamentu od 2006. godine.

“I pokazati principijelnost, stručnost i ispravnost programskih principa PzP-a i našu upornu borbu protiv neoliberalnig globalnog koncepta koji je doveo do brutalne pljačke države i naroda, strukturnog siromašstva i korupcije”, kazao je on.

Prema ocjeni Medojevića, rasprava o budžetu će pokazati da ova Vlada nastavlja i istu pogubnu ekononomski politiku (Mila) Đukanovića i (Veselina) Vikotića, koja je zemlju dovela u dužničko ropstvo i bankrot.

On je najavio da će u raspravi o budzetu iznijeti viđenje radikalnog raskida u ekonomskoj politici sa neoliberalnim globalističkim modelom i predlog nove ekonomske politike.

"Ja ne želim da budem dio parlamentarne većine koja će sahraniti i poslednju šansu da Crna Gora postane demokratska država sa vladavinom prava", poručio je Medojević.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније