Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 11. 2020. 19:42   >>  19:41 6

ĐUROVIĆ KRIVOKAPIĆU

"Nema potrebe da se bilo ko igra sa mnom"

Izvršni direktor kompanije "Cerovo" Goran Đurović rekao je da ga je mandatar Zdravko Krivokapić deset minuta prije konferencije za novinare, na kojoj je predstavio sastav nove vlade, obavijestio da mora za ministra odbrane predložiti drugog kandidata.

Krivokapić je danas na konferenciji za novinare rekao da je kandidat za ministra odbrane profesorica bezbjednosti Olivera Injac, dok su neki mediji jutros objavili da će za tu funkciju mandatar predložiti Đurovića.

“Čovjek me je zvao deset minuta prije presa i saopštio da je promijenio odluku, i dao mi nejasno objašnjenje. Rekao sam da sam iznenađen, što je realno. Moglo je ako je bilo više kandidata da mi odluku kaže ranije. Neprijatno mi je, jer ja sam ozbiljan čovjek i nema potrebe da se bilo ko igra sa mnom. U svakom slučaju to je mandatrova odluka”, rekao je Đurović za CdM.

Poručio je da ide dalje i da se vraća se svom biznisu, te da neće da ulazi u to šta je bilo i kako.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније