Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 11. 2020. 21:51   >>  21:58 1

KOLEGIJUM PREDSJEDNIKA SKUPŠTINE

Sjutra o sjednici na kojoj će Krivokapić predstaviti sastav Vlade

Četvrti sastanak Kolegijuma predsjednika Skupštine Crne Gore biće održan sjutra.

Predsjednik Parlamenta Aleksa Bečić na Tviteru je najavio da će se na sastanku razgovarati o pripremama za sjednicu sazvanu za 2. decembar, kao i o formiranju Radne grupe za pripremu Odluke o osnivanju Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

Podsjetimo, na sjednici 2. decembra mandatar Zdravko Krivokapić će predstaviti program i personalni sastav nove Vlade.

Krivokapić je ranije najavio da će do petka dostaviti Skupštini program i predlog sastava nove Vlade, a sjutra će javnosti predstaviti konačan predlog sastava njegovog kabineta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније