Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

26. 11. 2020. 18:03 >> 18:03
4

POPOVIĆ U NIKŠIĆU

LP da bude stožer nove političke borbe

Liberalna partija (LP) ima moralni i politički kapacitet, ali i obavezu da bude stožer nove političke borbe za Crnu Goru, građansku državu koja zaslužuje naprednu, liberalnu i evropsku vladu, saopšteno je iz te partije.

Predsjednik partije Andrija Popović je, kako je saopšteno, posjetio Opštinski odbor LP Nikšić.

Na sastanku sa v.d. predsjednicom Odbora Jelenom Marković, koja je predstavila novi koncept rada u susret formiranju novog Odbora liberala Nikšić, ocijenjeno je da će to biti snažan zamah za buduće procese i pripremu izborne kampanje koja liberale očekuje u Nikšiću.

“Liberali kao jedina snaga koja je od prvog dana do danas snažno na stanovištu suverene, evropske i moderne Crne Gore, danas imaju i moralni i politički kapacitet, ali i obavezu da budu stožer nove političke borbe za Crnu Goru kao građansku državu koja zaslužuje naprednu i liberalnu, evropsku vladu”, navodi se u saopštenju.

Iz LP-a su kazali da će uskoro predstaviti novi koncept i odbor za Nikšić, koji će, kako su naveli, biti jasna i čista alternativa na političkoj sceni.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније