Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 11. 2020. 14:47 >> 14:48
1

BEČIĆ-CRNVO

Skupština će raditi na jačanju saradnje sa nevladinim sektorom

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se danas sa Anom Novaković Đurović izvršnom direktoricom CRVNO-a i Lidijom Knežević, koordinatorkom programa.

"Pozdravivši proaktivan pristup nevladinog sektora u vezi sa brojnim projektima koji su doprinijeli transparentnosti Skupštine, predsjednik Bečić naglasio je spremnost da kroz razmatranje predloga upućenih od strane civilnog društva dođe do razvoja novih mehanizama saradnje", saopšteno je iz parlamenta.

Bečić je naveo da su Skupština Crne Gore i nevladin sektor imali saradnju na više nivoa i izrazio uvjerenje da će uskoro biti formirana radna tijela, kako bi bile razmatrane mogućnosti za unapređenje i intenziviranje saradnje u dijelu zajedničkih oblasti rada.

"Ističući da je njihov fokus usmjeren na uspostavljanje različitih modela saradnje civilnog društva sa Skupštinom Crne Gore, sagovornice su iskazale spremnost da kroz dijalog sa Parlamentom pruže puni doprinos u cilju uspostavljanja transparentnih i cjelishodnih procedura", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније