Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 11. 2020. 17:18   >>  17:19 6

BEČIĆ-POPA

"EU ostaje strateški partner Crnoj Gori"

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić izrazio uvjerenje da će nova Vlada biti izabrana na narednoj sjednici Skupštine i naglasio važnost dijaloga među političkim akterima, kako bi se ispunili ključni prioriteti koji se odnose na reformu pravosuđa i sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva. On se danas sastao sa šeficom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oanom Kristinom Popom.

Kako je saopšteno iz Skupštine, ovom prilikom, on je upoznao ambasadorku Popu sa aktuelnim političkim prilikama, uz poseban osvrt na funkcionisanje Parlamenta u prethodnom periodu.

"Sastanak je, između ostalog, bio prilika da predsjednik Bečić zahvali na nedavnoj finansijskoj pomoći koju je Evropska unija pružila Crnoj Gori zbog posljedica izazvanih korona virusom", navode iz Skupštine.   

Ovaj susret bio je povod da ambasadorka Delegacije EU u Crnoj Gori Oana Kristina Popa, pozove predsjednika Skupštine Crne Gore, da u prvoj polovini decembra razgovara sa visokim zvaničnicim evropskih institucija u Briselu. Razgovor će, kako navode, biti upriličen u skladu sa važećim epidemiološkim mjerama.   

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније