Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dnevne novine ]

20. 11. 2020. 06:24   >>  16:08 8

KNEŽEVIĆ

"Medojević od početka protiv Krivokapića"

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević saopštio je da se uopšte ne dovodi u pitanje da će 2. decembra biti izglasana nova vlada.

“Nije tajna da je Nebojša Medojević bio protiv toga da Zdravko Krivokapić bude nosilac liste i on je to i saopštio Andriji Mandiću i meni. Mi smo bez obzira na razlike u stavovima prihvatili Krivokapića i nije nam bilo nimalo lako da to odbranimo na stranačkim organima”, rekao je on.

DF je poslije izbora, dodaje on, doživio transformaciju i PzP se izdvojio u poseban poslanički klub.

“Ne slažem se sa stavovima Nebojše Medojevića u vezi sa Crkvom, a mislim da je na njemu da obrazloži šta je rekao. Najbolje je da se nastave razgovori i nema potrebe da se unosi nervoza, a 2. decembra ćemo vidjeti ko je vjera, a ko nevjera. Mi nećemo dozvoliti da iko upre prstom u nas jer ćemo glasati za vladu” dodaje on.

Nova vlada je dužna da krene u obračun sa kriminalom i novi ministar i ministarstvo unutrašnjih poslova su u obavezi da uhapse sve tajkune vezane za DPS po svaku cijenu i u obavezi su da očiste biračke spiskove.

“Nije tačno da smo tražili bilo koji resor. Mi smo te resore dobili od mandatara i ja imam čitavu mejl korespondenciju sa mandatarom u vezi s tim. Ni ja ni Andrija nijesmo tražili nijedan resor. Nije mi jasno zbog čega je problem da Srbi budu na čelu tzv. osjetljivih resora. Zašto bi jedan Dritan Abazović bio poželjniji na čelu tih resora od Milutina Đukanovića ili Miluna Zogovića ili Dragana Bojovića ili bilo koga drugoga iz DF-a. To je diskriminacija gora od vremena Mila Đukanovića“, kazao je Knežević.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније