Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 11. 2020. 14:01   >>  14:00 19

MEDOJEVIĆ NA FEJSBUKU

Sa 5,5 odsto glasova imaće 100 odsto vlasti

Lider Pokreta za promjene i jedan od čelnika Demokratskog fronta Nebojša Medojević, prozvao je na Fejsbuku Građanski pokret URA, navodeći da će sa 5,5 odsto glasova na izborima imati 100 vlasti.

"Imaćemo Vladu za koju je glasalo 5,5 odsto građana, a imaće 100 odsto vlasti. Opasni eksperiment. Nekontrolisana moć u rukama četiri vladara iz sjenke. Gojko (Perović), Vlado (Božović), Miško (Perović) i Željko (Ivanović). Vlada za zastitu tajkuna Prve i Druge porodice! Cijenu će platiti građani", napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније