Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 10. 2020. 17:27 >> 17:27

BEČIĆ - ALŠAMSI

"UAE ostaju posvećeni unapređenju odnosa sa CG"

Crna Gora nije samo prijatelj, već i strateški partner Ujedinjenih Arapskih Emirata, rekla je ambasadorka Ujedinjenih Arapskih Emirata Nabila Alšamsi.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se danas sa Alšamsi.

U otvorenom dijalogu, Bečić izrazio je zadovoljstvo prijateljskim odnosima dvije zemlje, ocijenivši da postoje uslovi za intenziviranje saradnje u brojnim oblastima od obostranog interesa.

On je naglasio da ekonomija predstavlja temeljnu sferu u kojoj je moguće unapređivati dobre partnerske odnose.

Alšamsi je čestitala Bečiću na izboru za predsjednika Skupštine i naglasila da Crna Gora nije samo prijatelj, već i strateški partner Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Tokom razgovora, ona je naglasila da će UAE ostati posvećeni unapređenju odnosa sa Crnom Gorom.

Sagovornici su ocijenili da parlamentarna saradnja značajno može doprinijeti snaženju političkih, ekonomskih i društvenih veza. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније