Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dan ]

27. 10. 2020. 06:17   >>  15:51 16

OD PARTIJA

Mandatar zatražio imena kandidata za ministre

Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić uputio je sinoć pismo predstavnicima vladajuće većine u kome traži da mu dostave imena kandidata za ministre, i to u resorima koji su im pripali. To je potvrđeno Danu iz više izvora.

Ako stranke to ne urade u narednih nekoliko dana, kako navodi list, mandatar će izaći sa svojim predlogom Vlade. Navodno bi sve trebalo da bude završeno u narednih nekoliko dana.

Iz tima mandatara za sastav Vlade Zdravka Krivokapića juče su poručili da još čekaju određene odgovore na predlog raspodjela resora u novoj vladi.

Mandatar, kako piše Dan, čini sve da formiranje vlade bude gotovo u prvoj polovini idućeg mjeseca. Nezvanično, Krivokapić će se do kraja sedmice obratiti javnosti po tom pitanju.

Iz Krivokapićevog tima su kazali da su predlozi o raspodjeli ministarstava upućeni koalicijama i da još očekuju određene odgovore u okviru vremenskog roka koji su odredili.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније