Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 10. 2020. 15:46 >> 15:46
7

JOČIĆ

Krivokapić da sluša samo narod

Funkcionerka DF-a Marina Jočić poručila je na svom FB nalogu da mandatara Zdravka Krivokapića nijesu postavljali niti tajkuni niti ambasade, da bi bilo koga od njih slušao, već da bi trebalo da sluša samo svoj narod i one koji su ga, kako kaže, podigli do visina koje su nezamislive za većinu ljudi njegovih političkih sposobnosti.

Jočić je upitala Krivokapića da li ima obavezu prema Andriji Mandiću koji ga je kao lider najjače opozicione strukture postavio na prvo mjesto na izbornoj listi, a sam otišao na posljednje, kao i prema njoj i njenim kolegama, koji su, kako kaže, svojevoljno otišli na dno izborne liste kako bi napravili koaliciju koja je obećavala pobjedu na izborima.

Ona je zamolila Krivokapića da o svemu ovome povede računa i da se, kako je rekla, ne igra sa narodnim povjerenjem, “sa bezbroj puta prevarenim narodom čije je strpljenje na izmaku”.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније