Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 10. 2020. 16:21   >>  16:22 14

DPS

"Partije manjinskih naroda pokazale lojalnost"

Demokratska partija socijalista pozdravlja (DPS) odluku partija manjinskih naroda da ne ulaze u koalicione aranžmane sa političkim subjektima, među kojima su i osvjedočeni protivnici državnih interesa Crne Gore, koji su, između ostalog, kroz svoje djelovanje konstantno narušavali multietničnost, i građanske principe crnogorskog društva, saopštio je DPS.

Ističu da su te partije pokazale privrženost ideji evropske budućnosti i potvrdile iskrenost "našeg uzajamnog, višegodišnjeg partnerstva, tokom kojeg smo trasirali strateški put Crne Gore".

"Svojim časnim odnosom prema neiskrenim ponudama, manjinske partije su još jednom demonstrirale lojalnost svojoj državi Crnoj Gori, kao i visoku političku principijelnost, koju će njihovi birači, ali i ukupna crnogorska javnost, sigurni smo, znati da cijene", navode u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније