Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: O.Z.

16. 10. 2020. 21:21   >>  21:22 5

KRIVOKAPIĆ NAKON SASTANKA SA BS

"Zajedničkim djelovanjem prevazići ekonomsku diskriminaciju"

Različitost i tolerantnost su preduslov za izgradnju mostova koji će da nas spajaju, kako bi Crna Gora bila bolje mjesto za život, kazao je mandatar Zdravko Krivokapić nakon sastanka sa liderom Bošnjačke stranke (BS) Rafetom Husovićem.

Krivokapić je na Tviteru naveo da su svjesni da zajedničkim djelovanjem moramo prevazilaziti ekonomsku diskriminaciju, "kako naši građani ne bi morali odlaziti sa svojih ognjišta".

"Povjerenje, poštovanje, razumijevanje i iskrenost treba da budu mjera našeg budućeg djelovanja. To je zaključak nakon konstruktivnog sastanka koji sam imao sa predstavnicima Bošnjačke stranke", naveo je mandatar.

Podsjetimo, Husović je kazao da će BS na sjednici Glavnog odbora u nedjelju odlučiti da li će biti dio vlasti.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније