Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 10. 2020. 21:10 >> 21:16
1

BOŠNJAČKA STRANKA

"Svi da damo doprinos u borbi protiv koronavirusa"

Borba protiv koronavirusa zahtijeva da svi zajedno moramo striktno poštovati epidemiloške mjere, te preporuke nadležnih zdravstvenih institucija, kako bi na taj način sačuvali najveću vrijednost – ljudske živote, poručili su iz Bošnjačke stranke (BS). Oni su pozvali sve da budu na visini zadatka, što zahtijeva trenutna epidemiološka situacija.

"Aktuelna epidemiloška situacija, gdje na dnevnom nivou imamo konstantno između stotinu i dvije stotine zaraženih, rezultirala je da se svakodnevno povećava i broj umrlih od koronavirusa. Kao društvo koje baštini vrijednosti čovjekoljublja, moramo pokazati visok stepen odgovornosti i na taj način čuvati sebe i druge", piše u saopštenju.

Iz BS ističu da je borba za život najveća ljudska borba.

"Zato pozivamo sve organizacije, institucije, kao i građane Crne Gore da budemo na visini zadatka. Mjere koje je propisala struka, moraju se poštovati i to je jedini način da smanjimo kako broj zaraženih, tako i broj umrlih. U vremenu krize, moramo misliti i na budućnost naše države. Svaki izgubljen život u borbi sa koronavirusom, nenadoknadiv je gubitak za društvo", zaključuje se. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније