Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 10. 2020. 15:32 >> 13:33
10

ISPOŠTOVAĆE VOLJU GRAĐANA

Knežević: Nema rizika da će se DPS vratiti na vlast

Ne postoji nikakav rizik, niti bilo kakva vrsta bojazni da će se Demokratska partija socijalista vratiti na vlast, poručio je jedan od lidera DF Milan Knežević.

On je na današnjoj pres konferenciji kazao da će vlada biti formirana bez DPS-a, te da će biti ispoštovana izborna volja građana, i niko ne treba da strahuje da ta Vlada neće biti izabrana u što skorijem roku.

Knežević nije htio da komentariše rezličite stavove vezane za Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

"Sve što smo imali da saopštimo na tu temu, saopštili smo prethodnih dana. Nadam se da će se i crkva ubrzo oglasiti. Nemam namjeru da tematsku konferenciju pretvorim u javno nadmetanje i pokušaj sukobljavanja sa Dritanom Abazovićem. Mi sa njim imamo korektnu komunikaciju. Imamo različite političke stavove. Ti različiti politički stavovi nikako neće ugroziti formiranje Vlade bez DPS-a", poručio je Knežević.

Podsjetimo, predsjednik države Milo Đukanović zakazao je za sjutra konsultacije o mandataru za sastav Vlade. Pozvani su nosioci lista koalicija: „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić, „Mir je naša nacija“ Aleksa Bečić i „Crno na bijelo“ Dritan Abazović, koji su nakon konstitutivne sjednice održane 23. septembra dostavili prijedlog za mandatara, potpisan od 41 poslanika.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније