Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 10. 2020. 13:19   >>  13:24 4

DPS BUDVA

"Divanović nije otpustio nikoga iz političkih razloga"

Opštinski odbor DPS Budva saopštio je da Nikola Divanović nije otpustio nikoga iz lokalne uprave, pogotovo ne iz političkih razloga. Tvrde da niti jednom sekretaru, načelniku, službeniku koji je na funkciju imenovan u skladu sa zakonom, i koji je posao obavljao u skladu sa zakonom, nije raskinut ugovor.

“Ukoliko neko takav postoji, pozivamo ga da istupi javno i potvrdi da je od strane gospodina Divanovića ili njegove administracije diskriminisan po bilo kom osnovu”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a tvrde da "izvori DF-a iz kabineta" su, kako se navodi, nervozn,i jer ih upravo situacija sa zaposlenima u kabinetu predsjednika Opštine, gdje takođe nijedan ugovor o radu nije raskinut, demantuje i razbija “njihovu lažnu konstrukciju”.

“Dodatno ih čini nervoznim precizni podatak koji smo nedavno javno objavili, a odnosi se na broj od 177 ljudi koje su po partijskoj ili porodičnoj liniji, za četiri godine zaposleni samo u zgradi Opštine”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a kažu da ovih dana, predstavnici budvanske vladajuće koalicije, predvođeni Markom Carevićem, krše sve moguće zakone, “grubo zloupotrebljavajući položaj za lične obračune i proganjanje ljudi” koji drugačije politički misle, a svojim znanjem i političkim iskustvom predstavljaju za njih "nezgodnu" opoziciju.

“Kada kažu kako će "vratiti na posao otpuštene", kako "bivšima neće isplatiti ni cent" i tome slično, zapravo dopisuju nove razloge za suočavanje sa odgovornošću koje neminovno slijedi zbog ozbiljnog kršenja zakona. A da ne komentarišemo koliko je u skladu sa njihovim bogougodnim pristupom kada nekome protivzakonito ukinete pravo da primi ono što je zaradio. To već djeluje božanski", zaključuju iz budvanskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније