Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 10. 2020. 13:20 >> 13:59
9

TRAŽE ISPRAVKU

Ambasada se distancirala od saopštenja NSD

Ambasada Republike Češke u Crnoj Gori se distancira od saopštenja za medije, koje je izdala Nova srpska demokratija, nakon sastanka predsjednika stranke Andrije Mandića sa ambasadorom Republike Češke Karelom Urbanom.

Podsjetimo Nova srpska demokratija je juče saopštila da je na sastanku predsjednika NSD Andrije Mandić i ambasadora Češke Karela Urbana ocijenjeno da ambasade ne treba da se miješaju u sastavljanje nove Vlade.

"Navodni citati izjave ambasadora Urbana nisu u skladu sa njegovim stavovima i na sastanku isti nisu bili iznešeni", navodi se u reagovanju češke ambasade.

Ambasada Republike Češke je pozvala Novu srpsku demokratiju da ispravi objavljene navode, te da navede tačne informacije.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније